,
Відьми Іст-Енду
Американці
Таємниці Ґравіті Фолз

Американські глядачі все менше хочуть дивитися кіно в 3D

Американські глядачі все менше хочуть дивитися кіно в 3D Американські глядачі все менше хочуть дивитися кіно в 3D Американські глядачі все менше хочуть дивитися кіно в 3D Американські глядачі все менше хочуть дивитися кіно в 3D Американські глядачі все менше хочуть дивитися кіно в 3D
Після того як стали відомі збори фільму « Пірати Карибського моря: на дивних берегах», в Голлівуді почалися чергові дебати про формат 3D. Кількість глядачів, які подивилися картину в модному форматі, знизилося майже на 10 відсотків.

Вперше для фільму-тентпола спостерігається ситуація, коли за прем'єрний вік-енд фільм в 3D подивилися лише 47% глядачів. Зазвичай ця цифра коливається в межах від 55 до 65 відсотків. Апетит глядачів по відношенню до 3D збавився, як вважають одні аналітики. Все-таки підвищена ціна квитка часом відлякує від кінотеатрів сім'ї з дітьми - а «Пірати», як ми пам'ятаємо, сімейна стрічка.

Інші аналітики не згодні і вважають, що проблему потрібно шукати в іншому. Прикладом служать величезні закордонні збори «Піратів» - зокрема, в Росії, Китаї і Бразилії. Фільм Роба Маршалла поставив рекорд по закордонних зборів, поклавши в касу 260,4 мільйона доларів.

Очікується, що четверті «Пірати» вже в цю середу доведуть свої збори до 400 мільйонів доларів - і це менше ніж за тиждень після виходу на екрани. За перший прокатний вік-енд у себе на батьківщині «Пірати» отримали 90 мільйонів - здавалося б, це дуже пристойна сума, але Disney розраховували отримати не менше 100 мільйонів.

Проблема занижених зборів частково криється у відсутності реклами, як вважають фахівці. Disney, рекламуючи фільм, не робила акцент на тривимірний формат. Конкуренти з Paramount навпаки, наполегливо позиціонують «Трансформерів 3» як перший фільм франшизи, знятий в 3D. «У США потрібно переконувати глядача, чому він повинен дивитися фільм у 3D», - вважає один з босів Paramount. Студія запустила тривимірний трейлер до «Трансформерів 3» разом з «Піратами», а на зустрічі Джеймса Камерона і Майкла Бея, влаштованої виданням The Hollywood Reporter, були показані 20 хвилин нових «Трансформерів», що вразили журналістів. «Ще ніколи Трансформери не виглядали настільки живими і потужними, - вважає THR. - У Бея вийшов фільм, який фанати франшизи повинні будуть побачити на великому екрані і в 3D».

Відносна невдача «Піратів», звичайно ж, не поставить хрест на тривимірних студійних проектах, але можливо змусить студії трохи замислитися.
3598
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Хроніки Шаннари
Сини Анархії
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно