,
Якось у казці
Злі пташки
Життя з Луї

Титанік піде на дно в 3D

Титанік піде на дно в 3D Титанік піде на дно в 3D Титанік піде на дно в 3D
Стала відома дата релізу Титаніка в 3D. Фільм про безсмертне кохання повернеться на екрани 6 квітня 2012, повідомляє THR.

Дата була обрана не випадково: цього дня рівно 100 років тому Титанік відправився у своє перше й останнє плавання.

Процес перекладу картини в 3D контролює сам Джеймс Камерон режисер, автор сценарію і продюсер:

«Вже підростає ціле покоління, яке не бачило Титанік на великому екрані. І це буде Титанік, якого ви ще не бачили. З новою емоційною силою і поліпшеної картинкою це буде епічний досвід як для фанатів фільму, так і для тих, хто його ще не бачив»

Титанік вийшов на екрани в 1997 році і став найкасовішим фільмом в історії кінематографа, зібравши в прокаті $ 1,8 млрд. (Пізніше цей рекорд поб'є Аватар, який також зняв Камерон - він зібрав $ 2,7 млрд).

Фільм номінувався на 14 премій Оскар і отримав 11, в тому числі в номінації «За кращий фільм».
3311
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Пригоди Мерліна
Американська історія злочинів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно