,
Пуститися берега
11.22.63
Абатство Даунтон

Cinemax запускає серіал Перевізник

Cinemax запускає серіал Перевізник Cinemax запускає серіал Перевізник Cinemax запускає серіал Перевізник
Cinemax запускає цього літа в ефір 12 серій першого сезону телевізійної версії Перевізника, повідомляє Deadline. Ось основні дійові особи і виконавці.

Кріс Венс (3-й сезон «Втечі», роль Вістлера, 5-й сезон «Декстера», роль Кола Хермон зі служби безпеки) зіграє головного героя - Френка Мартіна, профі з доставки всіляких вантажів у потрібному для замовника напрямку.

Андреа Ошварт («Чорне море») стане обличчям головної героїні - Карли, колишнього опера ЦРУ, напарниці Френка щодо забезпечення безпеки його «місій».

Прем'єра першого фільму «Перевізник» відбулася в жовтні 2002 року, після чого послідувало декілька продовжень - у 2005 році вийшов другий «Перевізник» і в 2008-му третій фільм із цієї серії.

Правила Перевізника Френка прості:
1) Ніколи не змінюй умови угоди.
2) Ніяких імен.
3) Ніколи не дивись, що везеш.
4) Ніколи не обіцяй того, що не зможеш виконати.
Ласкаво просимо на борт!
3634
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сліпа зона
Люцифер
Величне століття. Нова володарка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно