,
Картковий будинок
Нарко
Хроніки Шаннари

Джонні Депп: «Я боюся критиків. Саме тому ми приїхали до Канн»

Джонні Депп: «Я боюся критиків. Саме тому ми приїхали до Канн» Джонні Депп: «Я боюся критиків. Саме тому ми приїхали до Канн» Джонні Депп: «Я боюся критиків. Саме тому ми приїхали до Канн» Джонні Депп: «Я боюся критиків. Саме тому ми приїхали до Канн»
«Піратський» десант висадився на Лазурному березі суботнім ранком. «Піратів Карибського моря: На дивних берегах» офіційно покажуть увечері, а вранці картину бачили журналісти. Джонні Депп, Пенелопа Крус, Ієн Макшейн, Джеффрі Раш, Роб Маршалл і Джеррі Брукхаймер вдень на прес-конференції розповіли, як здорово працювалося разом.

Варто відзначити, що Депп і компанія прибули прямо з Лондона, куди вони відправилися з Москви.

«Я побудував свою кар'єру на провалах, - сказав Депп, відповідаючи на запитання, чому він продовжує грати Джека Горобця. - Протягом 20 років я знімався у фільмах, більшість з яких вважаються провальними. І потім пара проектів отримали популярність. Взагалі, моє життя в кіно досить дивна історія. Наприклад, виходить фільм і продюсер, з яким ти не спілкувався років п'ятнадцять, телефонує і запитує: «Як справи?» А потім твій новий фільм провалюється і телефон знову мовчить».

«Дуже здорово, що я знову знімався з Кітом Річардсом. Під час зйомок ми ділили трейлер навпіл. Я можу про це книгу написати». До речі, Депп доклав руку до створення сценарію. Добре це чи погано - вирішать глядачі.

Щоразу після виходу чергового фільму «піратської» франшизи Деппа запитують, чи продовжить він грати капітана Джека. «До тих пір, поки людям це буде потрібно, я буду грати Джека Горобця. Можливості у цього персонажа безмежні».

Ієн Макшейн, який грає Чорну Бороду, повідомив, що свого героя лиходієм не вважає: «Він просто важка людина». Для актора найскладнішим під час роботи стала постійна концентрація уваги: ​​«Треба було постаратися не спіткнутися об шаблю. Тому що в мене була найдовша, рази в три довша інших». МакШейн зізнався також, що для входження в образ слухав пісню Боба Ділана «Boots of Spanish Leather».

Тільки в один момент Джонні Депп злегка вийшов з образу хорошого хлопця. Йому було поставлено питання про ставлення до критиків, які, судячи з розмов у Канні, фільм прийняли погано. Актор посміхнувся: «Я завжди боявся критиків. Вони мене лякають. Саме тому ми приїхали до Канн».
2467
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Сліпа зона
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно