,
Шерлок
Крила кохання
Всі жінки відьми

Lionsgate TV запускає піратський серіал

Lionsgate TV запускає піратський серіал Lionsgate TV запускає піратський серіал
Відомий британський телесценарист і продюсер Лінда Ла Плант займеться серіалом про піратів для Lionsgate TV Group, повідомляє Deadline.

Президент Lionsgate TV Group Кевін Беггс сказав, що вони деякий час спостерігали за роботою Ла Плант і вирішили, що вона не тільки блискучий сценарист, але також любить і знає предмет, з яким їй належить працювати.

Драматичний серіал «Лиходії всіх націй» видається закономірною реакцією телевізійного сегмента кіно-ринку, на безпрецедентний успіх франшизи про фантастичні пригоди самого авантюрного кіношного пірата, у виконанні нестаріючого Джонні Деппа. Тільки на відміну від карибських піратів в основу сюжету телесеріалу буде покладено реальні події золотої епохи піратства (XVII-XVIII століть), описані в історичній книзі Маркуса Редікера.

Проект обіцяють зробити «сміливим, сучасним і твердо в рамках жанру».
2588
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорний список
Кохання напрокат
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно