,
Невгамовні
Цілком Таємно
Пуаро Агати Крісті

Рейчел Вайс стане злою відьмою

Рейчел Вайс стане злою відьмою Рейчел Вайс стане злою відьмою Рейчел Вайс стане злою відьмою
Своєрідний пріквел до «Чарівника країни Оз» під назвою «Оз: Великий і могутній» продовжує обзаводитися акторами. Режисер Сем Реймі запросив на роль могутньої злий відьми лауреатку премії «Оскар» Рейчел Вайс.

Самого чарівника повинен був грати Роберт Дауні-мол., Але актор так і не зміг взяти участь у проекті. На його місце взяли Джеймса Франко. Він-то і стане Озом - вивертким торговцем, який відчув на собі всю силу магії, коли повітряна куля перенесла його у чарівну країну, де правлять справжні відьми.

Добру відьму Теадору зіграє Міла Куніс, яка нещодавно блиснула в драмі Дарена Ароновськи «Чорний Лебідь». Як і годиться, у всякої доброї відьми є зла сестра. У фільмі Реймі її звуть Еванора, і вона намагається переманити Теодору на темну сторону.

Для Рейчел Вайс зйомки у ролі злої відьми стануть відхиленням в бік від звичного амплуа позитивної героїні. Останнім багатобюджетним проектом, у якому знімалася актриса, був «Костянтин: Володар темряви». Ім'я Вайс значилося серед кандидаток на одну з жіночих ролей у третьому «Бетмені». Зараз Рейчел знімається у драмі Фернанду Мейрелліш «360».
2858
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Південний Парк
Стародавні
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно