,
Величне століття. Роксолана
Ми - такі
Картковий будинок

Наталі Портман: «Коли я найбільше боюсь, це хороший знак»

Наталі Портман: «Коли я найбільше боюсь, це хороший знак» Наталі Портман: «Коли я найбільше боюсь, це хороший знак» Наталі Портман: «Коли я найбільше боюсь, це хороший знак» Наталі Портман: «Коли я найбільше боюсь, це хороший знак» Наталі Портман: «Коли я найбільше боюсь, це хороший знак»
В інтерв'ю ресурсу www.stuff.co.nz Наталі Портман розповіла про те, що зйомки у «Торі» врятували її від нервового розладу.

Актриса приступила до зйомок у кінокоміксі «Тор» відразу після завершення роботи в психологічному трилері «Чорний лебідь», в якому грала балерину, що страждає роздвоєнням особистості. За роль Ніни Портман була відзначена нагородами Американської Кіноакадемії, Золотим Глобусом і BAFTA.

Щодня протягом року актриса займалася танцями, інтенсивними фізичними навантаженнями, дотримувалася суворої дієти і все це, на її думку, могло призвести до затяжної психологічної кризи, якщо б не пішли слідом за «Чорним лебедем», «легкі» проекти - «Більше ніж секс» і «Тор».

«Можливо, ці проекти запобігли нервовому розладу, пов'язаному із зусиллями, прикладеними мною в досягненні образу балерини в «Чорному лебеді». На зйомках «Тора» мені давали великі перерви, я могла повалятися і почитати у моєму трейлері, який був дуже зручним. Я могла їсти, все, що захочу і коли захочу. Якщо мені хотілося розім'ятися, я сама вирішувала, коли це зробити».

«Коли я знімалася в комедії Айвана Рейтмана «Більше ніж секс», від мене теж не було потрібно нічого особливого. Ці два фільми були найлегшими і спокійними проектами, які можна було тільки побажати після екстриму, пов'язаного з «Чорним лебедем».

У «Торі» 29-річна актриса грає роль Джейн Фостер. Джейн - вчений, а так само любовний інтерес самого Тора (Кріс Хемсворт). Наталі підійшла до вивчення образу своєї героїні з усією серйозністю. Їй хотілося, щоб фанати полюбили її не просто як симпатичну героїню, але зацікавилися її історією.

«На щастя, Джейн - цільна особистість. Я хотіла, щоб вона була схожа на розсіяного вченого в дівочому обличчі, а не на зубрилу в окулярах. Коли я як глядач дивлюся схожі картини, то розумію, що чим незвичайний і несподіваний персонаж, тим цікавіше за ним спостерігати».

Режисер фільму - Кеннет Брана і це ще одна причина, по якій Наталі вирішила взяти участь у проекті. Вона мріяла про роботу з ним і перед початком зйомок сильно нервувала.

«Коли я починаю всього боятися, це хороший знак, значить, я на вірному шляху. Якщо мені не страшно, мені потім стає нудно і я працюю через силу».
2581
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Край «Дикий Захід»
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно