,
Крила кохання
Коломбо
Футурама

Олівер Стоун об'єднає Уму Турман і Джона Траволту

Олівер Стоун об'єднає Уму Турман і Джона Траволту Олівер Стоун об'єднає Уму Турман і Джона Траволту Олівер Стоун об'єднає Уму Турман і Джона Траволту Олівер Стоун об'єднає Уму Турман і Джона Траволту
Воістину вбивчий акторський склад обіцяє бути в картині Олівера Стоуна «Дикуни». Тейлор Кітч, Аарон Джонсон, Бенісіо Дель Торо, Сальма Хаєк у ролі глави наркокартелю. Тепер до них приєднуються Блейк Лайвлі, Еміль Хірш, Ума Турман і Джон Траволта.

В основі «Дикунів» бестселер Вінслоу. Колишній спецназівець Чон (Тейлор Кітч) і його друг Бен (Аарон Джонсон) вирощують відмінну марихуану і обидва закохані в красуню Офелію (Блейк Лайвлі). Чутки про якість товару доходять до Олени, голови мексиканського наркокартелю (Сальма Хаєк), і вона посилає свого головоріза Ладо (Бенісіо Дель Торо), щоб той умовив хлопців працювати на неї. Коли ті відмовляються, картель викрадає Офелію і вимагає партію трави в якості викупу.

Ума Турман зіграє матір Офелії, тоді як Джон Траволт зіграє роль представника агентства боротьби з наркотиками. Кого зіграє Еміль Хірш, поки не відомо.

Зйомки «Дикунів» розпочнуться вже в липні.

Джон Траволта збирався грати у фільмі Ніка Кассаветіса про мафіозної сімейку Готті, але режисер з проекту вибув, так що подальша доля стрічки поки туманна. В останній раз актора можна було бачити в трилері «З Парижа з любов'ю».

Ума Турман найближчим часом прийме участь у складі журі Каннського кінофестивалю. У Штатах нещодавно вийшла драма «Весілля» з її участю. Турман знялася в екранізації роману Гі де Мопассана «Милий друг», а зараз зайнята на зйомках романтичної комедії «Граючи з любов'ю».
2477
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Край «Дикий Захід»
Захисники
Останнє королівство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно