,
Пригоди Мерліна
Стародавні
Моє чуже життя

Джеремі Реннер долучиться до всесвіту Джейсона Борна

Джеремі Реннер долучиться до всесвіту Джейсона Борна Джеремі Реннер долучиться до всесвіту Джейсона Борна Джеремі Реннер долучиться до всесвіту Джейсона Борна
Номінант на премію «Оскар» Джеремі Реннер зіграє головну роль у картині «Спадщина Борна» Тоні Гілроя. Стрічка є спін-оффом прославленої шпигунської серії. Герой Реннера - як і Джейсон Борн, досвідчений агент, що пройшов урядову програму - ще більш серйозну, ніж та, на якій був випробуваний персонаж Метта Деймона.

Незважаючи на назву, фільм не має нічого спільного з однойменною книгою Роберта Ладлема - творця серії про Борна. Примітно, що для Реннера це за останній час не перший проект, пов'язаний зі шпигунською тематикою - крім того, він знімається в четвертій частині «Місія: нездійсненна». Широку популярність актор отримав після зйомок у оскароносної картині Кетрін Біґелоу «Володар бурі».

Серед інших претендентів на роль були Домінік Купер, Люк Еванс, Джоел Едгертон і зірка фільму «Трон: Спадок» Гаррет Хедлунд.

Метт Деймон наполягав, що його повернення можливе тільки в тому випадку, якщо «Спадщину Борна» зніматиме Пол Грінграсс, з яким він працював над другим і третім фільмами.

Виробництво картини Тоні Гілроя стартує у вересні.
2673
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дві дівчини без копійчини
Якось у казці
Величне століття. Роксолана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно