,
Шерлок
Крила кохання
Царство

Кейт Бекінсейл летить на Марс

Кейт Бекінсейл летить на Марс Кейт Бекінсейл летить на Марс Кейт Бекінсейл летить на Марс Кейт Бекінсейл летить на Марс
У пару до Коліна Фаррелла в рімейку «Згадати все» продовжують шукати партнерку. Стало відомо, що компанія Sony Pictures запропонувала зіграти Лорі, (яку у оригінальній картині виконала Шерон Стоун) Кейт Бекінсейл, пише Collider.

На цю роль також претендували Дайан Крюгер, Кейт Босворт і Джесіка Біл, але ситуація ще кілька років тому склалася на користь Бекінсейл: вона вийшла заміж за режисера майбутньої картини, Олена Уайзмана. Раніше вони співпрацювали у «Іншому світі».

Якщо Кейт погодиться, тоді вона замінить Джесіку Біл. Але вона, цілком ймовірно, не покине проект, а просто зіграє іншу роль - Меліни. Але тут поки що теж не все так просто, тому що за цей образ ведуть боротьбу Єва Мендес і Розаріо Доусон. Підтвердив свою участь у проекті Брайан Кренстон, який зіграє Вілоса Кохаагена.

Нагадаємо, що у оригінальному фільмі віддавався спогадам Арнольд Шварценеггер. Він грав конструктора, який випадково з'ясовує, що його пам'ять про минуле не справжня, а передається через чіп, який вбудований йому в мозок. Арні дізнається, що насправді він секретний агент, який став загрозою для уряду. Коли таємне стає явним, він вирушає на Марс, щоб зібрати всі відсутні моменти пам'яті воєдино.

Що стосується нової версії, то все буде трохи інакше. Згідно з сюжетом картини, світ поділений на дві частини: Евромеріка і Новий Шанхай. Дуглас Куейд (Фаррелл) працює на заводі, але несподівано починає думати, що він шпигун, правда ніяк не може зрозуміти, за яку з сторін бореться.

Варто відзначити, що Бекінсейл зараз зайнята відразу у декількох проектах: «Судових процесах Кейт Маккалоу», «Другом світі 4 3D», а також, за інформацією Collider, вона зіграє разом з Марком Волбергом в «Контрабанді». Так що поки що з цілковитою впевненістю говорити про те, що вона зможе зіграти у новому фільмі свого чоловіка, не можна.
2657
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Величне століття. Нова володарка
Американці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно