,
Чорні вітрила
Пуститися берега
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Кетрін Зета-Джонс потрапила в психіатричну клініку

Кетрін Зета-Джонс потрапила в психіатричну клініку Кетрін Зета-Джонс потрапила в психіатричну клініку Кетрін Зета-Джонс потрапила в психіатричну клініку
Кетрін Зета-Джонс добровільно лягла до психіатричного відділення госпіталю "Silver Hill Hospital", що розташований в Коннектикуті. Причиною госпіталізації стала біполярний розлад.

Це досить важке психічне захворювання, яке відрізняється різкою зміною настрою. Людина протягом 10 хвилин може від стану радості і блаженства дійти до крайнього ступеня агресії, а потім знову почати посміхатися оточуючим. Лікарі відзначають, що біполярний розлад може розвиватися на тлі важкого стресу і значних моральних потрясінь.

Всього цього у житті Кетрін Зета-Джонс в останній рік було достатньо. Восени 2010 лікарі діагностували у її чоловіка Майкла Дугласа рак язика на заключній стадії. Актор і продюсер почав курс лікування, сильно ослаб і схуд. Лякаючі знімки Дугласа регулярно публікувалися таблоїдами.

Зета-Джонс постійно перебувала поруч з Майклом і у всьому підтримувала його. В даний час Дуглас поборов хворобу.
2649
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Знебожені
Злі пташки
Всі жінки відьми
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно