,
Пригоди Мерліна
Краще подзвоніть Солу
Життя з Луї

«Американські боги» відправляються на канал HBO

«Американські боги» відправляються на канал HBO «Американські боги» відправляються на канал HBO «Американські боги» відправляються на канал HBO «Американські боги» відправляються на канал HBO
Роман Ніла Геймана «Американські боги» все-таки буде екранізований. Але, як це часто буває, зняти один фільм по об'ємному тому буває непросто, тому «Богами» займеться один з найбільших кабельних каналів Америки HBO. Права на книгу Геймана знаходяться у компанії Тома Генкса Playtone.

«Американські боги» вийшли у 2002 році і принесли автору безліч премій, в тому числі «Х'юго» та «Стокер». Головний герой, злочинець на прізвисько «Тінь» достроково виходить з в'язниці у зв'язку із загибеллю дружини в автокатастрофі. Його наймає містер Середа, для того, щоб Тінь супроводжував його в подорожі по Америці. Згодом виявляється, що Середа - інкарнація бога Одіна, який збирає американські втілення Старих Богів з давньої міфології для битви з Новими Американськими Богами.

Один, Локі, Чорнобог, Ананси, Астарта, Той, Калі, Анубіс, Гор, Бастет - їм, а також персонажам коміксу «Сендмен» Гейман знайшов місце у своєму романі, по праву вважається його кращою книгою.

Сценарій пілотного епізоду Ніл Гейман буде писати у співпраці з Робертом Річардсон. Останній є відомим оператором, лауреатом премії «Оскар» за фільми «Авіатор» і «Джон Ф. Кенеді: Постріли в Далласі». Також Річардсон знімав «Взвод», «Безславні виродків», «Убити Білла», «Острів проклятих», а зараз завершує роботу над «Х'юго Кабрі» Мартіна Скорсезе.

Для Річардсона це буде перший досвід у роботі над сценарієм. Оператор умовив Playtone Тома Генкса взятися за розробку проекту, ну а ті в свою чергу зуміли домовитися з HBO. На цьому тижні канал випускає перший епізод дорогої екранізації епічного роману Джорджа Р. Р. Мартіна «Гра престолів» з Шоном Біном, так що якщо рейтинги проекту виявляться на висоті, то є шанс, що «Американські боги» будуть просуватися до глядача ще швидше.
2986
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Таємниці Ґравіті Фолз
Невгамовні
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно