,
І мертві підуть
Чужоземка
Надприродне

Бен Аффлек затверджений у «Великому Гетсбі»

Бен Аффлек затверджений у «Великому Гетсбі» Бен Аффлек затверджений у «Великому Гетсбі» Бен Аффлек затверджений у «Великому Гетсбі» Бен Аффлек затверджений у «Великому Гетсбі»
Взявшись за розробку екранізації роману Френсіса Скотта Фіцджеральда «Великий Гетсбі», режисер Баз Лурман дав зрозуміти всьому кінематографу, що готує дуже серйозний і масштабний проект. Ще одне підтвердження цьому - затвердження Бена Аффлека на одну з ролей.

Восени минулого року Лурман вніс ажіотаж в ряди голлівудських кінодів, Зробити вакантну роль Дейзі Б'юкенен. Називалися імена таких актрис як Наталі Портман, Кіра Найтлі, Аманда Сейфрід, Блейк Лайвлі, Еббі Корніш, Мішель Вільямс. У результаті роль відійшла Кері Малліган, з якою глядачі знайомі за картинами «Волл-стріт: Гроші не сплять», «Виховання почуттів», «Брати», а також драмі «Не відпускай мене».

Оригінальний сюжет роману Фіцджеральда розповідає історію Джея Гетсбі, який пристрасно закохується в милу дівчину на ім'я Дейзі. Однак чарівна особа віддає перевагу більш заможному чоловікові - Ніку. Через вісім років головний герой, розбагатівши, повертається в рідне місто, порушивши своїм приїздом розмірене світське життя Лонг-Айленда. Роль Джея Гетсбі дісталася Леонардо ДіКапріо, в той час як Ніка втілить Тобі Магуайр.

Відомо, що Баз Лурман має намір запустити зйомки фільму в серпні цього року. Передбачається, що через участь у «Великому Гетсбі» Бен Аффлек на час візьме паузу у виробництві трилера «Арго». До речі, бюджет екранізації Лурмана складе близько 120 мільйонів доларів.

Стрічка буде відразу зніматися в стереоскопічному масштабі.
2666
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
Майстри сексу
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно