,
Люцифер
Південний Парк
11.22.63

Роль лиходія в «Супермена» Зака ​​Снайдера отримав Майкл Шеннон

Роль лиходія в «Супермена» Зака ​​Снайдера отримав Майкл Шеннон Роль лиходія в «Супермена» Зака ​​Снайдера отримав Майкл Шеннон Роль лиходія в «Супермена» Зака ​​Снайдера отримав Майкл Шеннон Роль лиходія в «Супермена» Зака ​​Снайдера отримав Майкл Шеннон
Підтвердилася інформація про призначення на роль генерала ЗОДА номінанта на премію «Оскар» Майкла Шеннона. Актор зіграє страждаючого на манію величі вигнанця з планети Криптон, звідки родом сама Людина із Сталі. У фільмі «Супермен 2» його грав Теренс Стемп.

Сам Зак Снайдер про своїх лиходіїв говорить так: «ЗОД не тільки один з найвидатніших ворогів Супермена, але й один із найвизначніших, оскільки знає про нього те, чого багато хто не знає». Яку саме версію генерала ЗОДА належить побачити глядачам, поки не розголошується, але, згідно з деякими коміксами, він навіть був російським.

«Майкл - сильний актор, якому вдасться показати одночасно розум і безумство героя, так що він ідеально підходить на цю роль», - пояснює режисер свій вибір. Шеннону не вперше грати маніяків. Фактично він став відомий у світі за роль божевільного сусіда героїв Кейт Уінслет і Леонардо ДіКапріо у «Дорозі змін». Актор знімався в двох фільмах у Вернера Герцога, грав харизматичного імпресаріо групи Runaways в однойменному фільмі, у минулому році засвітився в коміксі «Джона Хекс» і в трилері «13». Шанувальники серіалу «Підпільна імперія» могли запам'ятати його непримиренного федерального агента Нельсона Ван Олдена.

Таким чином, акторський склад фільму Зака Снайдера виглядає дуже багатообіцяюче. Генрі Кавілл готується до ролі Супермена, його прийомних батьків зіграють Дайан Лейн і Кевін Костнер, подругою стане Емі Адамс, а лиходієм - один з найбільш обдарованих сучасних акторів.

Згідно з останніми даними, фільм Снайдера буде називатися «Людина зі сталі» - Man of Steel, - і ніяких «Суперменів» і двійок.
2567
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорні вітрила
Пригоди Мерліна
Коломбо
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно