,
Краще подзвоніть Солу
Пуаро Агати Крісті
Таємниці Ґравіті Фолз

Пішла з життя Людмила Гурченко

Пішла з життя Людмила Гурченко Пішла з життя Людмила Гурченко Пішла з життя Людмила Гурченко
У Москві на 76-му році життя померла актриса театру і кіно Людмила Гурченко. Їй стало погано вдома, лікарям не вдалося врятувати життя акторки.

"Людмила Марківна померла в середу у себе вдома", - відзначили "Інтерфаксу" в оточенні актриси. За словами співрозмовника агентства, Людмилі Гурченко стало погано, їй викликали швидку допомогу, проте лікарі врятувати життя акторки не змогли. Нещодавно вона перенесла складну хірургічну операцію.

Як повідомляє "РИА Новости", за попередніми даними, вона померла від серцевого нападу. За даними "Інтерфаксу", причиною смерті народної артистки стали ускладнення, викликані операцією, яку їй зробили після перелому шийки стегна.

Людмила Гурченко народилася в 1935 році. У 1958 році закінчила ВДІК. Студенткою дебютувала у фільмі Ельдара Рязанова «Карнавальна ніч». Найбільш важливі ролі зіграні актрисою у фільмах «Робоче селище», «Старі стіни», «Двадцять днів без війни», «Друга спроба Віктора Крохіна», «Сибіріада», «П'ять вечорів», «Кохана жінка механіка Гаврилова», «Вокзал для двох», «Польоти уві сні і наяву». У 1983 році їй присвоєно звання народної артистки СРСР.
2704
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Величне століття. Нова володарка
Діагноз - майже не закохані
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно