,
Чорні вітрила
Злі пташки
Рання пташка

Джон Ноубл про майбутнє серіалу «Межа»

Джон Ноубл про майбутнє серіалу «Межа» Джон Ноубл про майбутнє серіалу «Межа»
Зірка серіалу «Межа» Джон Ноубл запевнив фанатів, що майбутньому серіалу нічого не загрожує.

Після відомих подій з вимушеним переїздом шоу на вечір п'ятниці, коли багато хто встиг живцем поховати серіал, той цілком успішно зберіг минулі рейтинги, чим порадував не тільки фанатів, але і президента FOX Кевіна Рейлі. Так що, швидше за все, четвертий сезон неодмінно побачить світ.

«Ми не тільки зберегли, але й збільшили рейтинги», - заявив Ноубл. «Водночас за кількістю глядачів, що вибирають перегляд у запису на DVR і взагалі встановили новий рекорд. Грунтуючись на цих показниках, думаю, цілком можна говорити, що шоу в безпеці. Якщо, звичайно, Кевін не забуде власних слів, що «Межа» може йти на його каналі роками. Впевнений, він людина слова, і стримає його».
3124
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
Дракони: Захисники Тупу
Декстер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно