,
Леді Баг та Супер-Кіт
Край «Дикий Захід»
Баффі - переможниця вампірів

Едгар Райт екранізує бестселер Едріана МакКінті

Едгар Райт екранізує бестселер Едріана МакКінті Едгар Райт екранізує бестселер Едріана МакКінті Едгар Райт екранізує бестселер Едріана МакКінті
Студія Universal Pictures придбала права на екранізацію роману Едріана МакКінті «Ланцюг» (The Chain). Роман був опублікований в 41 країні світу і в 20 з них став бестселером. Спочатку проектом зацікавилась кінокомпанія Paramount - вона вела перемовини з правовласниками ще до виходу книги в липні 2019 року, проте дійти згоди так і не вдалося.

За сюжетом головна героїня, жінка на ім'я Рейчел, отримує лист, в якому повідомляється про викрадення її 11-річної дочки. Умови злочинців досить дивні: дівчинку відпустять, якщо Рейчел викраде іншу дитину і відправить такий же лист його батькам. В іншому випадку дочка героїні буде убита. Так Рейчел виявляється втягнута в небезпечну гру, в якій жертви в спробі знайти вихід самі стають злочинцями.

Адаптацією роману займеться сценаристка Джейн ГолдманЛюди Ікс: Перший клас», «Зоряний пил», «Kingsman: Таємна служба»). Зніме стрічку британський кінорежисер Едгар Райт, відомий за фільмами «Зомбі на ім'я Шон», «На драйві», «Скотт Пілігрим проти всіх».

Компанія Райта Complete Fiction спродюсує проект спільно з Тімом Беваном і Еріком Феллнером («Спокута», «Стівен Хокінг. Теорія всього», «Темні часи»).

Виробництво картини має розпочатися наступного року.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року на екрани повинен був вийти психологічний трилер Едгара Райта «Минулої ночі в Сохо», однак через пандемію коронавірусу його прем'єру перенесли на квітень 2021.
5819
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Моє чуже життя
Кохання напрокат
Розчарування
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно