,
Захисники
Грімм
Сліпа зона

Майк Фленеган зніме для Netflix серіал за романом Крістофера Пайка

Майк Фленеган зніме для Netflix серіал за романом Крістофера Пайка Майк Фленеган зніме для Netflix серіал за романом Крістофера Пайка Майк Фленеган зніме для Netflix серіал за романом Крістофера Пайка
Творець серіалу «Привиди будинку на пагорбі» Майк Фленеган готує екранізацію містичного роману Крістофера Пайка «Клуб опівнічників» (The Midnight Club). Права на твір, опублікований в 1994 році, придбав Netflix.

Сюжет роману обертається навколо групи невиліковно хворих підлітків у хоспісі Роттердама. Одного разу вночі головні герої збираються за столом і починають розповідати один одному жахливі історії. Врешті-решт вони укладають договір: коли хтось із них помре першим, то він обов'язково зв'яжеться з іншими з того світу.

Разом з Фленеганом творцем проекту виступить Леа ФонгСмарагдове місто», «Якось у казці»). Цей же тандем працює і над новим серіалом-продовженням «Привиди будинку на пагорбі» під назвою «Привиди маєтку Блай», який повинен вийти в наступному році на Netflix. Фленеган і Фонг також напишуть сценарій і виступлять продюсерами майбутньої екранізації.

Виробництвом серіалу займеться кінокомпанія Intrepid Pictures.

Майк Фленеган зізнався, що мріяв екранізувати роман Пайка з підліткового віку - і думка не виходила у нього з голови довгі роки. Так що він з радістю докладе всіх зусиль, щоб познайомити з книгою «Клуб опівнічників» нове покоління.
7450
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американська історія злочинів
Рання пташка
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно