,
Стріла
Нарко
Люцифер

Роберт Де Ніро очолив рейтинг акторів-кінолиходіїв

Роберт Де Ніро очолив рейтинг акторів-кінолиходіїв Роберт Де Ніро очолив рейтинг акторів-кінолиходіїв Роберт Де Ніро очолив рейтинг акторів-кінолиходіїв
Автори сайту guarantorloans.com проаналізували базу даних IMDb і на її основі склали рейтинг акторів, яким найчастіше діставалися ролі колоритних кінолиходіїв.

Незаперечним лідером став 76-річний Роберт Де Ніро: за свою кар'єру він знявся в більш ніж 120 фільмах, в 19-ти з яких поставав в негативних образах. Дворазовий володар премії «Оскар» отримував заповітні статуетки за ролі Віто Корлеоне в «Хрещеному батьку 2» і Джейка Ламотта в «Скаженому бику». Не менш вдалими виявилися його ролі антагоністів в «Славних хлопцях», «Казино», «Сутичці», «Таксисті», «Мачете», «Недоторканих» та інші.

На другому місці рейтингу опинився Петер Стормаре з 17 появами на екрані в якості лиходія. Колоритний швед зіграв небагатослівного вбивцю Ґейра Ґрімсрада в «Фарґо», Люцифера в «Костянтині: Володарі Темряви» і німця-нігіліста Улі Кункеля в «Великому Лебовськи». Всього на одну негативну роль відстає від нього Рон Перлман, який найчастіше грає поганих хлопців в серіалах і озвучує негативних персонажів в анімаційних стрічках. Також в його скарбничці робота в картинах «Драйв», «Люди в чорному 2», «Поліцейська академія 7».

В першу десятку також увійшли актори - Тім Каррі («Воно») і Джеймс Вудс («Одного разу в Америці») - у обох по 15 ролей. У Вінні Джонса («Великий куш»), Гері ОлдманаДракула»), Крістофера ВокенаСонна лощина») і Малкольма МакДавелла («Механічний апельсин») - на рахунку 14 «негативних» персонажів. Замкнув десятку - Семюел Л. ДжексонКримінальне чтиво»), у нього 13 ролей.

З повним рейтингом (500 акторів, що зіграли кінолиходіїв) можна ознайомитися за посиланням.
3820
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Надприродне
Гострі козирки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно