,
Гострі козирки
Краще подзвоніть Солу
Всі жінки відьми

Міні-серіал «Господарі повітря» з'явиться на Apple TV+

Міні-серіал «Господарі повітря» з'явиться на Apple TV+ Міні-серіал «Господарі повітря» з'явиться на Apple TV+ Міні-серіал «Господарі повітря» з'явиться на Apple TV+
Новий проект Стівена Спілберга та Тома Генкса «Господарі повітря» (Masters of the Air) переїжджає з HBO на Apple TV+.

Ще в 2013 році канал HBO оголосив про виробництво серіалу, але, через високу вартість - витрати оцінюють в 250 мільйонів доларів, телеканал відмовився від телешоу. Керівництво HBO вирішило, що не зможе його окупити - у тому числі з-за падіння популярності DVD, продажі яких забезпечили фінансовий успіх попередніх військових міні-серіалів Спілберга та Генкса - «Братів по зброї» і «Тихого океану».

За основу «Господарів повітря» узятий сюжет однойменної книги Дональда Л. Міллера. Це історичний роман, при створенні якого використовувалися архівні матеріали і спогади очевидців. У вступі автор підкреслював, що солдати наземних родів військ часто і абсолютно марно заздрили льотчикам, вважаючи, ніби ті воюють в більш комфортних і безпечних умовах. Насправді стратегічна авіація, в тому числі 8-а армія США, у Другій світовій втратила більше особового складу, ніж Корпус морської піхоти: за даними Міллера, лише кожен п'ятий член екіпажу повертався з вильоту на аеродром.

«Господарі повітря» стануть першим шоу Masters - власної кіностудії Apple, якою керують Джеймі Ерліхт і Зак Ван Амбург, колишні програмні директори Sony Pictures Television.

Виробництвом міні-серіалу займаються всі продюсери «Братів по зброї» і «Тихого океану», а сценарій пише Джон Орлофф, який також працював над обома шоу.

Серіал буде складатися з дев'яти епізодів. Дата виходу проекту поки невідома.
2318
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
КітПес
Відкриття відьом
Поліція Парадайз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно