,
Життя з Луї
Абатство Даунтон
Як козаки...

Річард Лінклейтер зібрався знімати фільм протягом 20 років

Річард Лінклейтер зібрався знімати фільм протягом 20 років Річард Лінклейтер зібрався знімати фільм протягом 20 років Річард Лінклейтер зібрався знімати фільм протягом 20 років
59-річний режисер Річард Лінклейтер оголосив, що буде знімати свій наступний фільм, екранізацію мюзиклу «Merrily We Roll Along», протягом 20 років.

Для постановника це вже другий подібний експеримент. На драму «Юність» він витратив 11 років - знімальні періоди були короткими і рознесеними в часі. Таким чином постановник показав дорослішання головного героя і старіння його батьків без гриму і спецефектів. У підсумку «Юність» стало одним з найбільш високо оцінених фільмів в історії Metacritic - його середній бал становить 100 з 100.

За словами Лінклейтера, він вперше побачив «Merrily We Roll Along» у вісімдесяті та вважає, що 20-річні зйомки - єдиний спосіб адекватно перенести цю історію на екран.

Оригінальний мюзикл, який створили композитор Стівен Зондхайм і письменник Джордж Кауфман, розповідає про події, що відбувалися з 1957 по 1976 рік, але в зворотному порядку. Головні герої - продюсер Франклін Шепард і критик Мері - разом переживають злети і падіння в кар'єрі і намагаються знайти своє щастя.

Основні ролі в картині виконають три актори, яким зараз близько 25 років - до завершення зйомок їм буде приблизно 45, а самому Лінклейтеру - майже 80.
1806
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Шерлок
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно