,
Гільда
Коломбо
Султан мого серця

Ед Гарріс і Дайан Кітон знімуться у автора «Чамскраббер»

Ед Гарріс і Дайан Кітон знімуться у автора «Чамскраббер» Ед Гарріс і Дайан Кітон знімуться у автора «Чамскраббер» Ед Гарріс і Дайан Кітон знімуться у автора «Чамскраббер» Ед Гарріс і Дайан Кітон знімуться у автора «Чамскраббер»
Режисер Ар'є Позін готується до зйомок свого другого фільму «The Look of Love». Попередня його стрічка - що вийшла п'ять років тому «Чамскраббер» - розповідала про пристрасті зовні благополучного маленького американського містечка, де у кожного свої секрети. Стрічка отримала прохолодні критичні відгуки, зате удостоїлася непоганих глядацьких рейтингів.

Примітно, що незважаючи на свою малобюджетність, «Чамскраббер» міг похвалитися дійсно солідним акторським складом: у фільмі знімалися Рейф Файнс, Гленн Клоуз, Керрі-Енн Мосс, Джеймі Белл, Камілла Белль, Вільям Фіхтнер, Рорі Калкін, Джон Херд, Джейсон Айзекс, Лу Тейлор Пуччі і Рита Вілсон.

Друга повнометражна картина Позіна також не скупиться на відомих акторів - центральні ролі в ній зіграють Ед Гарріс і Дайан Кітон. Остання втілить образ вдови на ім'я Ніккі, яка через кілька років після смерті чоловіка знайомиться з незнайомцем (у його ролі як раз Харріс), як дві краплі води схожим на покійного чоловіка. І згаслі почуття Ніккі спалахують знову.

Як стверджують творці, стрічка не буде трилером, а серед її складових обов'язково присутні гумор і любовна атмосфера: «Цей фільм про надію, що кохання може уразити людину в будь-якому віці, і що в такі моменти можна любити дуже глибоко, втратити все і полюбити знову. Картина багато в чому буде будуватися на людських якостях акторів і на їх щирості, я просто не можу уявити двох кращих кандидатів, ніж Дайан і Ед, яким можна було б довірити цю історію», - коментує своє майбутнє творіння постановник.

Авторами сценарію є сам Позін і Меттью Макдаффі, продюсери проекту - Джулі Лінн і Бонні Кертіс. Дата виходу фільму поки залишається невідомою.
2840
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Як козаки...
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно