,
Леді Баг та Супер-Кіт
Американці
Грімм

Акторська гільдія назвала лауреатів своєї премії

Акторська гільдія назвала лауреатів своєї премії Акторська гільдія назвала лауреатів своєї премії Акторська гільдія назвала лауреатів своєї премії Акторська гільдія назвала лауреатів своєї премії Акторська гільдія назвала лауреатів своєї премії
Зірки фільму «Промова короля» Забрали додому головний приз вечора - за кращий акторський ансамбль. Кращим актором визнаний Колін Ферт, а кращою актрисою - Наталі Портман. Премії за ролі другого плану відійшли акторам з «Бійця» Крістіану Бейлу і Мелісса Лео.

Для Бейла здобуття премії SAG стало фактично подарунком на день народження - вчора акторові виповнилося 37 років. Приймаючи статуетку, Крістіан зі сцени подякував Дикки Еклунда, брата боксера Міккі Еклунда, якого він грав у фільмі. «Он він сидить, - сказав актор. - Спасибі, що дозволив мені зіграти тебе».

За сценою Бейл підійшов до Джеффрі Раша, який до того моменту вже отримав свою премію у складі акторського ансамблю «Промова короля», І запитав, що він збирається робити зі статуеткою: «Вона ж, бл ***, важка!» На що Раш припустив, що варіантів немає, доведеться тягати з собою. Бронзова статуетка актора з двома масками дійсно не дуже-то й легка: вона важить 5,5 кілограм, що на 2 кг більше, ніж «Оскар».

Тягати з собою важкий приз не стала вагітна Наталі Портман, отримала його за роль у «Чорному лебеді». Мова актриси була не такою емоційною, як на «Золотому глобусі», але нагороду Портман присвятила батькам: «Вони навчили мене викладатися на роботі на всі сто і ніколи не фальшивити».

Мелісса Лео стала володаркою премії SAG за кращу жіночу роль другого плану і не соромилася в виразах: «Чому "Боєць" подобається багатьом людям? Тому що це ох **** фільм!»

Лауреат SAG за кращу чоловічу роль Колін Ферт, як справжній джентльмен, вислови підбирав більш стримані. Актор почав свою вдячну промову зі спогаду, як він отримав посвідчення акторської гільдії. Колін користувався ним, щоб справити враження на жінок і проходити в нічні клуби. «Спасибі охоронцям, що пропускали!»

Фільм Кристофера Нолана «Початок» був відзначений призом за кращу роботу каскадерів.

Аналітики вважають, що премія SAG за кращий акторський ансамбль - вірний знак того, що картина отримає головний «Оскар». Чекати залишилося недовго: лауреати премії Американської Кіноакадемії стануть відомі 27 лютого.
2691
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Вікінги
Гострі козирки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно