,
Стародавні
Сімпсони
Рання пташка

Моніка Реймунд

Моніка Реймунд Моніка Реймунд Моніка Реймунд Моніка Реймунд
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Monica Raymund
Дата народження: 26 липня 1986 | Лев
Місце народження: Сент-Пітерсбург, Флорида, США
Жанри: Драма, трилер, кримінал
Чоловік: Ніл Патрік Стюарт

Біографія:

Моніка Реймунд народилася 26 липня 1986 року і виросла в Сент-Пітерсбурзі, Флорида, США. Коли їй було лише чотири роки, Моніка вже грала на фортепіано. У ранньому віці дівчина показала екстраординарний талант, пристрасть до співу і схильність до мистецтв, які помітив її батько, у той час як вона зробила імпровізований вокальний номер під час своєї ролі кажана, "mitzvah". Коли їй було 12 років, шкільні театральні вистави з її участю брали перші місця серед шкіл. Коли їй виповнилося 13, вона стала брати уроки вокальної майстерності.

Закінчила підготовчу школу в Сент-Пітерсбурзі в штаті Флорида (Shorecrest Preparatory School), потім закінчила школу Жуйлліард в Нью-Йорку (Juilliard School).

Її батько, Стів Реймунд (Steve Raymund), голова правління і колишній генеральний директор Tech Data Corp .. Її мати, Соня (Sonia), є співзасновником Soulful Arts Dance Academy (приблизно можна перекласти як Академія Душевного (емоційного) Мистецтва Танцю). Її батько єврейський уродженець Каліфорнії, а мати - іммігрантка з Домініканської Республіки. У Моніки є брат Вілл (Will). У старшій школі Моніка брала участь у проекті бродвейського театру в Тампі (Broadway Theater Project in Tampa), а так само в постановках школи Мистецтв Північної Кароліни в Уїнстон-Салемі (North Carolina School of the Arts in Winston-Salem).

За повідомленнями, Моніка брала участь в "Cymbeline", зрежисованим Річардом Фелдманом (Richard Feldman), "The Diviners" (режисер - Джонотан Бернштейн (Jonathan Bernstein)) і "Animal Farm" (режисер - Трізана Беверлі (Trizana Beverley)). І все це було в школі Джуйлліард (Juilliard School), де вона була ученицею ще в 2008 році. Реймунд також з'являлася у себе на батьківщині в Сент-Пітерсбурзі, у Флориді та брала участь у LiveArts Peninsula Foundation's original production of Manhattan Casino (режисер - Боб Девін Джонс (Bob Devin Jones)), де вона отримала провідну роль Алтеі Данбар (Althea Dunbar). Моніка Реймунд - випускниця бродвейського театрального проекту Ганни Рейнкінг (Ann Reinking's Broadway Theater Project), де вона вже була прославленої актрисою.

Моніка так само працювала з сценаристом Жозе Рівера (José Rivera) у постановці Boleros for the Disenchanted в Компанії Театру Хантінгтона (Huntington Theatre Company) в Бостоні в 2008 році.

Моніка Реймунд брала гостьове участь у 200-му епізоді в серіалі «Закон і порядок: Спеціальний корпус» («Law & Order: SVU»), де також грав Робін Вільямс (Robin Williams). Популярність актриса досягла завдяки своїй ролі в серіалі «Теорія брехні»

Фільмографія:

2014 Happy Baby ... Maria
2014 - ... Поліція Чикаго / Chicago PD (серіал) ... Gabriela Dawson
2013 Brahmin Bulls ... Maya
2012 Fifty Grades of Shay ... Dialect Tape; короткометражка
2012 Пожежники Чикаго / Chicago Fire (серіал) ... Gabriela Dawson
2012 Порочна пристрасть / Arbitrage ... Reina
2010 - ... Блакитна кров / Blue Bloods (серіал) ... Luisa Sosa
2009 - ... Правильна дружина / The Good Wife (серіал) ... Dana Lodge
2009 - 2010 Теорія брехні / Lie to Me (серіал) ... Ria Torres
2008 Любов? Біль / Love? Pain
2007 Боєць / Fighter ... Sarah
1990 - 2010 Закон і порядок. Спеціальний корпус / Law & Order: Special Victims Unit ... Trini Martinez (серіал)
13945
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злюки бобри
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.