,
Касл
Дві дівчини без копійчини
Майстри сексу

Бенжамін МакКензі

Бенжамін МакКензі Бенжамін МакКензі Бенжамін МакКензі Бенжамін МакКензі
Коротка біографія:

Рід занять: Актор
Ім'я (лат.): Benjamin McKenzie
Зріст: 1.74 м
Дата народження: 12 вересня 1978 | діва
Місце народження: Остін, Техас, США
Жанри: комедія, драма, ток-шоу

Біографія:

Народився Бенджамін Маккензі 12 вересня 1978 в Остіні, штат Техас в сім'ї визнаної поетеси Мері Френсіс Вікторі і Пітера Міда Шенкана. Дядько Бенджаміна - відомий драматург Роберт Шенкан. Також Маккензі - троюрідний брат актриси Сари Дрю. Актор змінив своє справжнє прізвище, щоб уникнути плутанини з іншим Беном Шенканом. Навчався Бен спочатку в Остинській середній школі - там він із задоволенням виконував роль Вайд-ресівера і захисного бека в шкільній футбольній команді, потім у період з 1997 по 2001-й, відвідував університет Вірджинії, отримавши в підсумку диплом економіста.

Акторською діяльністю Маккензі вперше почав займатися у перші кілька років свого студентства, а по закінченні університету вже з твердим наміром поїхав до Лос-Анджелесу, щоб піймати свою акторську удачу. До цього він вже мав деякий сценічний досвід, граючи в нью-йоркських постановках «Life is a Dream», «Street Scene», «The Blue Bird». Останні дві п'єси демонструвалися на Вілльямстоунскому театральному фестивалі. До зйомок у «Самотніх серцях» Маккензі з'являвся на екрані в серіалах «Східний парк», «Військово-юридична служба» та «Божевільне телебачення».

У серпні 2003-го, після успішних прем'єрних серій «Самотніх сердець», Маккензі прокидається популярним і за короткий проміжок отримує безліч телевізійних нагород у різних номінаціях. Такий приголомшливий успіх призвів до появи його фото на сторінках журналів "People", "In Touch Weekly", "Us Weekly" і включенню його персони в сотню найбільш сексуальних чоловіків під номером 5. Жіночим журналом "InStyle" Маккензі був визнаний одним з 10 "гарячих" холостяків 2005 року.

До липня 2005 року популярність серіалу пішла на спад, а в 2007-му його показ припинився, але черговий зліт чекав Маккензі в 2008-му, коли його роль Джо Бонхема у фільмі «Джонні взяв рушницю» (за новелою Дальтона Трамбо 1939 року) отримала визнання критиків.

В даний час актор знімається в ролі молодого поліцейського Бена Шермана в мелодрамі «Саутленд», прем'єра якої відбулася в квітні 2009 року. Він уникає частого появи на публіці, захоплюється футболом і виховує пітбуля Оскара.

Фільмографія:

2011 Тюремний експеримент у Стенфорді / Stanford Prison Experiment, The
2010 Sin Bin / Sin Bin ... Майкл
2009 - .... Саутленд / Southland (серіал) ... Officer Ben Sherman
2009 Eight Percent, The / Eight Percent, The (відео) ... Джон Келлер
2008 Джонні взяв рушницю / Johnny Got His Gun ... Джо Бонем
2007 88 хвилин / 88 Minutes ... Mike Stempt
2005 Червневий жук / Junebug ... Джонні
2003 - 2007 Самотні серця / OC, The (серіал) ... Райан Етвуд
2000 - 2004 Східний парк / District, The (серіал) ... Тім Раскін
1995 - 2009 Божевільне телебачення / Mad TV (серіал) ... Райан Етвуд
1995 - 2005 Військово-юридична служба / JAG (серіал) ... Петті Спенсер співробітник

7828
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Величне століття. Роксолана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.