,
Ми - такі
Грімм
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Лускунчик і чотири королівства (2018)

The Nutcracker and the Four Realms

Лускунчик і чотири королівства
Категорія: Новинки кіно 2021
Тривалість: - хв.
Країна: США
Студія: Walt Disney Pictures

Прем'єра (світ): 26 жовтня 2018

Режисер: Лассе Халльстрем, Джо Джонстон
Актори: Маккензі Фой, Джейден Фовора-Найт, Кіра Найтлі, Хелен Міррен, Морган Фрімен, Місті Коупленд, Еухеніо Дербес, Річард Е. Грант, Меттью Макфедьен, Сергій Полунін
  6.2/10  
(голосів: 63)
Сюжет фільму розгортається в другій половині XIX століття в Лондоні. Юна Клара Штальбаум відправляється разом із родиною на різдвяний бал. Там їй дарують ключ, що відкриває двері в паралельний світ. У цій казковій реальності розгортається війна між чотирма королівствами. Підступна правителька країни Розваг протистоїть королівствам Квітів, Сніжинок і Солодощів. І Клара намагається завершити цю війну ...
  • Лускунчик і чотири королівства
  • Лускунчик і чотири королівства
  • Лускунчик і чотири королівства
Дивитись фільм «Лускунчик і чотири королівства» (2018) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:
29571

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися новинки кіно, а саме фільм онлайн «Лускунчик і чотири королівства» | «The Nutcracker and the Four Realms» | «Щелкунчик и четыре королевства» (2018). Переглянути фільм «Лускунчик і чотири королівства» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Категорія фільму «Лускунчик і чотири королівства» - Новинки кіно 2016, в якій Ви зможете дивитись всі нові фільми. Цей фільм (трейлер) вже подивилося 29571 чоловік, приєднуйтесь! Хочемо звернути увагу на те, що при відсутності фільму пропонуємо переглянути трейлер фільму «Лускунчик і чотири королівства». Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Лускунчик і чотири королівства онлайн. Ви хочете подивитись фільм Лускунчик і чотири королівства онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Лускунчик і чотири королівства онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Лускунчик і чотири королівства представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Лускунчик і чотири королівства на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Лускунчик і чотири королівства не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Лускунчик і чотири королівства онлайн на moviestape.com є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

.
Край «Дикий Захід»
Помаранчевий - хіт сезону
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Дві дівчини без копійчини
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
У розділі Новинки кіно, Ви завжди зможете дізнатися про останні новинки кіно 2017-2018 року, дати виходу нових фільмів у прокат, обговорити кіно новинки або залишити свою думку. Ми ретельно відстежуємо останні події в світі кінематографа і намагаємося поділитися з Вами завжди свіжою інформацією про новинки і релізи кіноіндустрії. На кіно порталі moviestape.com Ви завжди зможете дивитися фільми новинки онлайн 2017-2018 року безкоштовно та без реєстрації.