,
11.22.63
Секс і Каліфорнія
Чорні вітрила

1+1: Нова історія (2019)

The Upside

1+1: Нова історія
Категорія: Новинки кіно 2021
Тривалість: - хв.
Країна: США
Студія: Lantern Entertainment (II)

Прем'єра (світ): 8 вересня 2017

Режисер: Ніл Бергер
Актори: Ніколь Кідман, Брайан Кренстон, Кевін Харт, Джуліанна Маргуліс, Голшіфт Фарахані, Тейт Донован, Ейдж Наомі Кінг, Женев'єва Енджелсон, Амара Каран, Джаха Діалло Вінстон
  5.9/10  
(голосів: 91)
Філіп - заможна людина, чиє тіло виявилося паралізованим в результаті нещасного випадку. Він потребує помічника, в обов'язки якого входять постійний догляд і нагляд за ним. Одного разу до нього на співбесіду приходить Делл - колишній в'язень, достроково звільнений з в'язниці. Незважаючи на відсутність необхідних знань і досвіду роботи з такими людьми, Філіпа наймає Делла. Так дві абсолютно різні людини допомагають один одному знову відчути радість життя ...
  • 1+1: Нова історія
  • 1+1: Нова історія
  • 1+1: Нова історія
Дивитись фільм «1+1: Нова історія» (2019) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:
20876

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися новинки кіно, а саме фільм онлайн «1+1: Нова історія» | «The Upside» | «1+1: Голливудская история» (2019). Переглянути фільм «1+1: Нова історія» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Категорія фільму «1+1: Нова історія» - Новинки кіно 2016, в якій Ви зможете дивитись всі нові фільми. Цей фільм (трейлер) вже подивилося 20876 чоловік, приєднуйтесь! Хочемо звернути увагу на те, що при відсутності фільму пропонуємо переглянути трейлер фільму «1+1: Нова історія». Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм 1+1: Нова історія онлайн. Ви хочете подивитись фільм 1+1: Нова історія онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму 1+1: Нова історія онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм 1+1: Нова історія представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм 1+1: Нова історія на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм 1+1: Нова історія не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму 1+1: Нова історія онлайн на moviestape.com є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

.
Вейворд Пайнс
Друзі
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
♥   Пенелопа Крус зніметься в новому фільмі Олів\'є Ассаяса
♥   Творець «Таємниць Ґравіті Фолз» зніме для Netflix нові мультсеріали
♥   Фінальний сезон «Гри престолів» може вийти пізніше ніж було заплановано
♥   «Теорія великого вибуху» завершиться цієї осені
♥   Бенісіо Дель Торо зіграє в новому фільмі Олівера Стоуна
♥   Редмейн і Честейн зіграють у стрічці «Хороша доглядальниця»
♥   Фантастична мелодрама «Дружина мандрівника в часі» стане серіалом
♥   Fox розповість про листи смерті
♥   «Абатство Даунтон» стане повнометражним фільмом
♥   Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей
♥   Ґрета Ґервіґ екранізує «Маленьких жінок»
♥   Рассел Кроу зіграє засновника Fox News
♥   Аніме «Могила світлячків» названо найкращим мультфільмом усіх часів
♥   Райан Рейнольдс зіграє головну роль у трилері «Бермудський трикутник»
♥   Баррі Дженкінс екранізує бестселер Колсона Вайтхеда
Нарко
Картковий будинок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
У розділі Новинки кіно, Ви завжди зможете дізнатися про останні новинки кіно 2017-2018 року, дати виходу нових фільмів у прокат, обговорити кіно новинки або залишити свою думку. Ми ретельно відстежуємо останні події в світі кінематографа і намагаємося поділитися з Вами завжди свіжою інформацією про новинки і релізи кіноіндустрії. На кіно порталі moviestape.com Ви завжди зможете дивитися фільми новинки онлайн 2017-2018 року безкоштовно та без реєстрації.