,
Величне століття. Роксолана
Кохання Мер′єм
Таємниці Ґравіті Фолз

Безцінний час

Oyle Bir Gecer Zaman Ki

Безцінний час
Жанр: Серіали онлайн » Драма
Тривалість: 80 хв.
Країна: Туреччина

Режисер: Зейнеп Гунай
Актори: Єркан Петеккая, Айча Бінгель, Вільма Еллес, Йільдіз Чагрі Аксой, Арас Булут Ійнемлі, Фара Зейнеп Абдулла, Емір Берке Зінджіді, Мераль Четінкая, Мете Хорозоглу, Мехмет Гюрхан
  6/10  
(голосів: 24)
Історія турецького серіалу починається в 60-х роках минулого століття. Головний герой, морський капітан Алі, ходить у далекі плавання, буває в різних країнах. Вдома його чекають діти і вірна дружина - Джамалі. Одного разу чужинка викрала серце капітана. Алі втрачає голову від своєї коханки, він не бачить, що руйнує своє життя і життя близьких йому людей. Знавісніла Джамалі, у пориві гніву, вирішує вбити суперницю. Але Всевишній вберіг її від найстрашнішого гріха і суперниця залишилася жива, а Джамалі потрапила до в'язниці. Засліплений любов'ю Алі, робить одну помилку за іншою. Тільки через багато років капітан зрозуміє, скільки приніс нещастя людям, які любили його. Але безцінний час згаяно, чи зможе Алі щось виправити?..
  • Безцінний час
  • Безцінний час
  • Безцінний час
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись безкоштовно серіал «Безцінний час» онлайн
Вам сподобався цей серіал, не пропустіть:

–  Якщо серіал переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо серіал не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися серіал «Безцінний час». Переглянути серіал «Безцінний час» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр серіалу «Безцінний час» - Серіали онлайн » Драма. Хочемо звернути увагу, що всі серіали онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути серіал Безцінний час онлайн. Ви хочете подивитись серіал Безцінний час онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду серіалу Безцінний час онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний серіал Безцінний час представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися серіал Безцінний час на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки серіалів в інтернеті. Якщо ж серіал Безцінний час не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді серіалу - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду серіалу Безцінний час онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться серіали досхочу і у будь-який час.

.
Події, що описуються в цьому турецькому серіалі беруть початок у 1967 році. Основна лінія серіалу "Безцінний час" - життя сім'ї Акарсу. Головний герой серіалу - безстрашний капітан Алі. У Алі міцна сім'я, як годиться - дружина і діти. Але чогось у житті йому все таки не вистачає, і він починає зустрічатися з іншою жінкою, причому його коханка з Німеччини на ім'я Каролін. Незабаром його зв'язок з коханкою розкривається. Дружина Алі - красуня Джамиле не може миритися з таким станом речей і її гаряча східна кров підказує їй один вихід - вбити суперницю. Але в результаті нападу Джамиле всього лише трохи поранила розлучницю. Однак закон невблаганний і бідна Джамиле потрапляє до в'язниці. Хитра Каролін використовує цей факт і пропонує Джамиле угоду: свободу в обмін на колишнього чоловіка. Джамиле погоджується підписати контракт, виходить з в'язниці і розлучається з Алі. Але на цьому пригоди Джамиле на закінчуються. Після розлучення вона залишається ні з чим і тягне разом з синами бідне життя, повне позбавлень. Та тут ще її старший син, який зненавидів батька за скоєне, вирішує підпалити будинок, де Алі живе з Каролін. Батько без тіні сумніву заявляє на старшого сина в поліцію. Алі погоджується відкликати свою претензію, тільки якщо його колишня дружина віддасть свого молодшого в нову сім'ю Алі. Як вчинити бідній Джамиле? Невже смуга невдач буде нескінченною і вона лишиться чоловіка, сім'ї та молодшого сина?
Надприродне
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Моє чуже життя
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
У розділі серіали Ви маєте можливість у будь-який час дивитись серіали онлайн. Каталог онлайн серіалів поповнюються майже щодня. Для Вас - кращі іноземні серіали, російські серіали, нові серіали 2017-2018 року, які можна переглянути безкоштовно і без реестрації. Всі серіали мають якісне зображення та звук для приємного перегляду. Не знаєте, що подивитись? Ознайомтесь з категорією Серіали Top50 де представлені кращі рейтингові серіали за оцінками користувачів сайту. Приємного перегляду!