,
Сини Анархії
Злі пташки
Чужоземка

Клан Кеннеді. Після Камелота

The Kennedys After Camelot

Клан Кеннеді. Після Камелота
Жанр: Драма, Історичні
Тривалість: 1 серія ~45 хв.
Країна: Канада, США

Режисер: Джон Кассар, Кеті Холмс
Актори: Кеті Холмс, Меттью Перрі, Діана Хардкесл, Крістен Хагер, Ері Коен, Тед Атертон, Крістін Бут, Кевін Кіркхе, Бред Уітерсен, Ерін Агостіно
  6.6/10  
(голосів: 22)
Друга частина біографічної саги, що охоплює більше 30 років американської історії - від вбивства Роберта Кеннеді в 1968 році до трагічної авіакатастрофи в 1999 році, в якій загинув Джон Кеннеді-молодший. Важливу роль в оповіданні цього разу грає Едвард Кеннеді, якому після загибелі старших братів довелося взяти на себе роль нового лідера впливового американського клану ...

1-4 серія українською
  • Клан Кеннеді. Після Камелота
  • Клан Кеннеді. Після Камелота
  • Клан Кеннеді. Після Камелота
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись безкоштовно серіал «Клан Кеннеді. Після Камелота» онлайн
Вам сподобався цей серіал, не пропустіть:

–  Якщо серіал переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо серіал не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися серіал «Клан Кеннеді. Після Камелота». Переглянути серіал «Клан Кеннеді. Після Камелота» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр серіалу «Клан Кеннеді. Після Камелота» - Драма, Історичні. Хочемо звернути увагу, що всі серіали онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути серіал Клан Кеннеді. Після Камелота онлайн. Ви хочете подивитись серіал Клан Кеннеді. Після Камелота онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду серіалу Клан Кеннеді. Після Камелота онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний серіал Клан Кеннеді. Після Камелота представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися серіал Клан Кеннеді. Після Камелота на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки серіалів в інтернеті. Якщо ж серіал Клан Кеннеді. Після Камелота не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді серіалу - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду серіалу Клан Кеннеді. Після Камелота онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться серіали досхочу і у будь-який час.

.
Гріфіни
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Всі жінки відьми
11.22.63
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
У розділі серіали Ви маєте можливість у будь-який час дивитись серіали онлайн. Каталог онлайн серіалів поповнюються майже щодня. Для Вас - кращі іноземні серіали, російські серіали, нові серіали 2017-2018 року, які можна переглянути безкоштовно і без реестрації. Всі серіали мають якісне зображення та звук для приємного перегляду. Не знаєте, що подивитись? Ознайомтесь з категорією Серіали Top50 де представлені кращі рейтингові серіали за оцінками користувачів сайту. Приємного перегляду!