,
Статус стосунків: усе складно
Футурама
Якось у казці

Школа монстрів: 13 бажань (2013)

Monster High: 13 Wishes

Школа монстрів: 13 бажань
Жанр: Мультфільми онлайн » Мультфільми
Тривалість: 73 хв.

Країна: США

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Стів Сакс
Актори: Лора Бейлі, Хенк Бенкс, Кем Кларк, Ендрю Дункан, Ерін Фіцджералд, Ді Ді Грін, Кейт Хіггінс, Джулі Маддалена, Марк Меркадо, Оду Паден
  6.7/10  
(голосів: 125)
У «Школі монстрів» розпочався новий навчальний рік, і молодша сестричка Клодін Вулф, Хоулін, сподівається стати найбільш популярним дівчиськом у школі. Її мрія виявляється набагато реальніше, ніж вона думала, після зустрічі з джином на ім'я Джіджі, який дає їй загадати не 3, а цілих 13 бажань! Але незабаром героїні розуміють, що з бажаннями слід бути обережними, адже кожне має не тільки плюси, а й мінуси!
  • Школа монстрів: 13 бажань
  • Школа монстрів: 13 бажань
  • Школа монстрів: 13 бажань
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись безкоштовно мультфільм «Школа монстрів: 13 бажань» (2013) онлайн

–  Якщо мультфільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо мультфільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися мультфільм «Школа монстрів: 13 бажань» (2013). Переглянути мультфільм «Школа монстрів: 13 бажань» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр мультфільму «Школа монстрів: 13 бажань» - Мультфільми онлайн » Мультфільми. Хочемо звернути увагу, що всі мультфільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути мультфільм Школа монстрів: 13 бажань онлайн. Ви хочете подивитись мультфільм Школа монстрів: 13 бажань онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду мультфільму Школа монстрів: 13 бажань онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний мультфільм Школа монстрів: 13 бажань представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися мультфільм Школа монстрів: 13 бажань на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки мультфільмів в інтернеті. Якщо ж мультфільм Школа монстрів: 13 бажань не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді мультфільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду мультфільму Школа монстрів: 13 бажань онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться мультфільми досхочу і у будь-який час.

.

Ви потрапили на сторінку мультфільми онлайн сайту moviestape.net, на якому можна переглянути безкоштовні дитячі мультики багатьох країн світу, нові мультики онлайн та кращі іноземні мультфільми та мультсеріали онлайн.

Для зручності пошуку Ваших улюблених мультфільмів на сайті ми розділили їх на 3 основні категорії: повнометражні мульфільми, мультсеріали та короткометражні мультфільми. Всі популярні безкоштовні мультики Ви можете переглянути онлайн без реєстрації та смс. Також на сайті можна почитати коментарі до мультсеріалів і залишити свої власні думки про ті чи інші мультфільми.

Нові мультфільми на сайт додаються щодня, адже ми знаємо, як чекає дитина зустріч з новими героями, цікавими історіями - в цьому казковому світі анімації. Але не тільки діти люблять дивитися мультфільми, дорослій людині теж приємно зануритися у світ своїх дитячих спогадів. Якщо Вы хочете преглянути мультфільми чи мультсеріали онлайн, а вони відсутьні на сайті - залиште своє побажання у коментарях, ми з радістью додамо ці мультфільми чи мультсеріали.

Головним приорітетом є те, що на сайт додаються якісні мультфільми і мультсеріали онлайн. Кожен мультфільм проходить перевірку на якісне зображення та звук. Ми розуміємо як неприємно дивитися мультфільми коли картинка має погану якість відео чи нерозбірливий звук. Такий перегляд мультфільмів онлайн,особливо для дитини, закінчиться не дуже приємними спогадами. Тому ми приділяємо особливу увагу якості фільмів. Приємного перегляду!

Гострі козирки
Еш проти Зловісних Мерців
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
♥   Творець «Таємниць Ґравіті Фолз» зніме для Netflix нові мультсеріали
♥   Фінальний сезон «Гри престолів» може вийти пізніше ніж було заплановано
♥   «Теорія великого вибуху» завершиться цієї осені
♥   Бенісіо Дель Торо зіграє в новому фільмі Олівера Стоуна
♥   Редмейн і Честейн зіграють у стрічці «Хороша доглядальниця»
♥   Фантастична мелодрама «Дружина мандрівника в часі» стане серіалом
♥   Fox розповість про листи смерті
♥   «Абатство Даунтон» стане повнометражним фільмом
♥   Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей
♥   Ґрета Ґервіґ екранізує «Маленьких жінок»
♥   Рассел Кроу зіграє засновника Fox News
♥   Аніме «Могила світлячків» названо найкращим мультфільмом усіх часів
♥   Райан Рейнольдс зіграє головну роль у трилері «Бермудський трикутник»
♥   Баррі Дженкінс екранізує бестселер Колсона Вайтхеда
♥   Бейл і Деймон зіграють у фільмі про протистояння Ford і Ferrari
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Дивитися мультфільми онлайн абсолютно безкоштовно без реєстрації, без смс на нашому сайті. У каталозі представлені як відомі мультфільми так і нові мультфільми 2018 року. За допомогою лише одного кліку мишкою, Ви маєте можливість насолодитися улюбленими мультиками. Пориньте знову у дитинство, згадайте найкращі хвилини насолоди та співпереживання героям і заходь до нас знову. Кращі мультфільмионлайн чекають Вас на нашому сайті.