,
Хроніки Шаннари
Касл
Таємниці Ґравіті Фолз

28 тижнів потому (2007)

28 Weeks Later

imdb250
28 тижнів потому
Жанр: Трилери, Жахи, Фантастика
Тривалість: 100 хв.
Країна: Велика Британія, Іспанія

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Хуан Карлос Фреснадільо
Актори: Роберт Карлайл, Роуз Бірн, Джеремі Реннер, Херолд Перріно, Катрін МакКормак, Макінтош Магглтон, Імоджен Путс, Ідріс Ельба, Аманда Вокер, Шахід Ахмед
  7.3/10  
(голосів: 107)
Епідемія вірусу, що перетворює людей у шалених вбивць, знищила майже все населення Британії. Дія фільму відбувається через 28 тижнів після початку епідемії. Ті, хто вижив, перебувають у «зеленій зоні» - районі Лондона, що знаходиться під захистом американських військових. У центрі уваги історія сім'ї, в крові якої вірус мутував. Спадкова генна особливість дозволяє їм бути носіями вірусу без видимих зовнішніх ознак. Що, на жаль, все одно не є безпечним для оточуючих ...
  • 28 тижнів потому
  • 28 тижнів потому
  • 28 тижнів потому
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «28 тижнів потому» (2007) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «28 тижнів потому» (2007). Переглянути фільм «28 тижнів потому» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «28 тижнів потому» - Трилери, Жахи, Фантастика. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм 28 тижнів потому онлайн. Ви хочете подивитись фільм 28 тижнів потому онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму 28 тижнів потому онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм 28 тижнів потому представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм 28 тижнів потому на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм 28 тижнів потому не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму 28 тижнів потому онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Футурама
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Флінстоуни
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!