,
Пуститися берега
Гріфіни
Захисники

Дамбо (2019)

Dumbo

imdb250
Дамбо
Жанр: Пригоди, Фентезі
Тривалість: 111 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Тім Бертон
Актори: Колін Фаррелл, Майкл Кітон, Денні ДеВіто, Єва Ґрін, Алан Аркін, Ніко Паркер, Фінлі Гоббінс, Джозеф Ґатт, Шерон Руні, Ларс Айдінгер
  6.8/10  
(голосів: 47)
В одному цирку народилося слоненятко з напрочуд великими вухами. Цирковий імпресаріо Макс Медічі наймає ветерана війни, а у далекому минулому циркового артиста Холта, наглядати за новонародженим. Допомагатимуть Холту його діти Міллі і Джо. Слоненяті дають ім'я Дамбо і невдовзі діти виявляють, що малюк вміє літати за допомогою своїх вух. Безжалісний і загадковий підприємець задумав привласнити унікальну тварину, а одна з артисток допомагатиме йому в цьому ...
  • Дамбо
  • Дамбо
  • Дамбо
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Дамбо» (2019) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Дамбо» (2019). Переглянути фільм «Дамбо» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Дамбо» - Пригоди, Фентезі. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Дамбо онлайн. Ви хочете подивитись фільм Дамбо онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Дамбо онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Дамбо представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Дамбо на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Дамбо не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Дамбо онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Пані Фазілет і її доньки
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
І мертві підуть
Кохання Мер′єм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!