,
Хороший лікар
Табу
Всі жінки відьми

Рок на Сході (2015)

Rock the Kasbah

imdb250
Рок на Сході
Жанр: Комедії, Музичні
Тривалість: 105 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Баррі Левінсон
Актори: Білл Мюррей, Брюс Вілліс, Кейт Хадсон, Зуї Дешанель, Лім Лубані, Аріан Моайед, Скотт Каан, Денні МакБрайд, Фахім Фазлі, Імран Кхан
  6.7/10  
(голосів: 31)
Барі Ланц все життя займався музичним продюсуванням. Колись він був по-справжньому крутий, але, схоже, його час минув: цікавих проектів давно немає, і тепер Ланц розкручує посередніх співачок, під час виступів яких йому найбільше хочеться спати. Одного разу Барі підкидають цікаве замовлення: справа пахне великими грошима, але є один момент - потрібно відправитися до Афганістану ...
  • Рок на Сході
  • Рок на Сході
  • Рок на Сході
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Рок на Сході» (2015) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Рок на Сході» (2015). Переглянути фільм «Рок на Сході» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Рок на Сході» - Комедії, Музичні. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Рок на Сході онлайн. Ви хочете подивитись фільм Рок на Сході онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Рок на Сході онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Рок на Сході представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Рок на Сході на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Рок на Сході не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Рок на Сході онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Діагноз - майже не закохані
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Захисники
Чужоземка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!