,
Рання пташка
Шерлок
Чужоземка

Коли я буду там (1979)

Being There

imdb250
Коли я буду там
Жанр: Фільми онлайн » Комедії
Тривалість: 129 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Хел Ешбі
Актори: Пітер Селлерс, Ширлі Маклейн, Мелвін Дуглас, Джек Ворден, Річард А. Дайсарт, Річард Бейсхарт, Рут Аттавей, Девід Кленнон, Френ Брілл, Деніз Дюбаррі
  6.3/10  
(голосів: 50)
Садівник Чанс все своє життя прожив у маєтку в Вашингтоні, ніколи не покидаючи межі «приватної власності» і лише по телепередачам склав собі уявлення про навколишній світ. Після смерті господаря він опинився на вулиці. Але Ченсу випав рідкісний шанс, і він абсолютно випадково потрапив у «вищий світ», де став ділитися цілком природними і простими для себе порадами з різними політиками, великими бізнесменами і навіть з самим президентом США - і всі прийняли звичайну мову садівника мало не в якості одкровення про справжню сутність буття ...
  • Коли я буду там
  • Коли я буду там
  • Коли я буду там
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Коли я буду там» (1979) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Коли я буду там» (1979). Переглянути фільм «Коли я буду там» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Коли я буду там» - Фільми онлайн » Комедії. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Коли я буду там онлайн. Ви хочете подивитись фільм Коли я буду там онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Коли я буду там онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Коли я буду там представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Коли я буду там на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Коли я буду там не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Коли я буду там онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Леді Баг та Супер-Кіт
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Чорний список
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!