,
Абатство Даунтон
Помаранчевий - хіт сезону
Секс і Каліфорнія

Молодість, лікарня, любов (1982)

Young Doctors in Love

imdb250
Молодість, лікарня, любов
Жанр: Фільми онлайн » Комедії
Тривалість: 91 хв.
Країна: США

Переклад: Російський (Професійний одноголосний)

Режисер: Геррі Маршалл
Актори: Шон Янг, Майкл Маккин, Гарі Фрідкін, Кайл Т. Хеффнер, Рік Овертон, Крістал Бернард, Тед МакГінлі, Сол Рубінек, Гаррі Дін Стентон, Демі Мур
  6.3/10  
(голосів: 9)
Пародія на мильні опери в жанрі «медичної драми». Група інтернів поступають на практику в звичайну міську лікарню, де показують всі свої «таланти».
  • Молодість, лікарня, любов
  • Молодість, лікарня, любов
  • Молодість, лікарня, любов
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Молодість, лікарня, любов» (1982) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Молодість, лікарня, любов» (1982). Переглянути фільм «Молодість, лікарня, любов» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Молодість, лікарня, любов» - Фільми онлайн » Комедії. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Молодість, лікарня, любов онлайн. Ви хочете подивитись фільм Молодість, лікарня, любов онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Молодість, лікарня, любов онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Молодість, лікарня, любов представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Молодість, лікарня, любов на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Молодість, лікарня, любов не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Молодість, лікарня, любов онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

І мертві підуть
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Султан мого серця
Поліція Парадайз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!