,
Життя з Луї
Абатство Даунтон
Дві дівчини без копійчини

Те, що її заводить (2011)

Turn Me On, Dammit! | Fе meg pе, for faen

imdb250
Те, що її заводить
Жанр: Комедії, Мелодрами
Тривалість: 72 хв.
Країна: Норвегія

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Яннік Сістад Якобсен
Актори: Хелен Бергшолм, Генрієтта Стінстрап, Джулія Баке-Віг, Джулія Еліз Шахт, Артур Бернінгем
  7.2/10  
(голосів: 39)
Фільм розповідає про 15-річну дівчину Алму, яка живе в тихому провінційному місті. Алма дуже страждає від того, що у свої 15 років не може розлучитися з невинністю. Дівчина спить і бачить, як займеться сексом з якимось привабливим хлопцем, а замість того, щоб робити домашні завдання, дзвонить з домашнього телефону в службу «Дикі і гарячі фантазії». Одноманітне життя панянки робить крутий поворот після того, як Алма одного вечора, досить близько зустрічається зі своїм ідеалом - місцевим хлопцем Артуром ...
  • Те, що її заводить
  • Те, що її заводить
  • Те, що її заводить
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Те, що її заводить» (2011) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Те, що її заводить» (2011). Переглянути фільм «Те, що її заводить» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Те, що її заводить» - Комедії, Мелодрами. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Те, що її заводить онлайн. Ви хочете подивитись фільм Те, що її заводить онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Те, що її заводить онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Те, що її заводить представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Те, що її заводить на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Те, що її заводить не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Те, що її заводить онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Брати по зброї
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Секс і Каліфорнія
Декстер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!