,
Останнє королівство
Сімпсони
Шерлок

Таємниця золотих пірамід (1988)

Vibes

imdb250
Таємниця золотих пірамід
Жанр: Комедії, Мелодрами, Пригоди
Тривалість: 99 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Кен Квапіс
Актори: Рамон Біері, Майкл Лернер, Геркулес Вілчез, Джері Вічі, Ґуґі Ґрес, Рей Стодард, Том Генчел, Джеф Ґолдбум, Пітер Фальк
  5.5/10  
(голосів: 26)
Двоє екстрасенсів, які вивчали паранормальні явища, отримують пропозицію відправитися в Еквадор. Їм доручають знайти зниклого хлопчика і обіцяють надзвичайний гонорар. Але незабаром з'ясовується, що мета експедиції інша - вони повинні відшукати в Еквадорі загублений високо в горах древній храм. Шукачі пригод вже робили спроби знайти його, але це погано скінчилося. Експедиції погрожують місцеві племена і банда, яка шукає скарби ...
  • Таємниця золотих пірамід
  • Таємниця золотих пірамід
  • Таємниця золотих пірамід
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Таємниця золотих пірамід» (1988) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Таємниця золотих пірамід» (1988). Переглянути фільм «Таємниця золотих пірамід» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Таємниця золотих пірамід» - Комедії, Мелодрами, Пригоди. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Таємниця золотих пірамід онлайн. Ви хочете подивитись фільм Таємниця золотих пірамід онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Таємниця золотих пірамід онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Таємниця золотих пірамід представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Таємниця золотих пірамід на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Таємниця золотих пірамід не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Таємниця золотих пірамід онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Тихий океан
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Поліція Парадайз
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!