,
Майстри сексу
Як козаки...
Стріла

Орел чи решка (1978)

Pari e dispari

imdb250
Орел чи решка
Жанр: Комедії, Кримінал
Тривалість: 111 хв.
Країна: Італія

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Серджіо Корбуччі
Актори: Теренс Хілл, Бад Спенсер, Лючано Катеначчі, Маріса Лауріто, Кім МакКей, Сел Борґезе
  6.6/10  
(голосів: 29)
Після того, як лейтенанта Джоні Фірпо позбавляє перемоги спортивна мафія, терпінню командування військово-морських сил приходить кінець. Джонні посилають розібратися з гральною мафією, що проникла у всі спортивні заходи Флориди. А неоціненну допомогу в цій справі йому надасть його брат Чарлі ...
  • Орел чи решка
  • Орел чи решка
  • Орел чи решка
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Орел чи решка» (1978) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Орел чи решка» (1978). Переглянути фільм «Орел чи решка» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Орел чи решка» - Комедії, Кримінал. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Орел чи решка онлайн. Ви хочете подивитись фільм Орел чи решка онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Орел чи решка онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Орел чи решка представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Орел чи решка на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Орел чи решка не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Орел чи решка онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Пригоди Мерліна
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Моє чуже життя
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!