,
Гріфіни
Кохання напрокат
Пані Фазілет і її доньки

Містер Штейн іде в онлайн (2017)

Un profil pour deux

imdb250
Містер Штейн іде в онлайн
Жанр: Фільми онлайн » Комедії
Тривалість: 100 хв.
Країна: Австрія, Франція, Німеччина, Бельгія

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Стефан Робелі
Актори: П'єр Рішар, Яніс Леспере, Фанні Валетт, Стефан Біссо, Стефані де Креєнкур, Гюстав де Керверн, Маша Меріль
  7.4/10  
(голосів: 68)
75-річний вдівець веде усамітнений спосіб життя. Родичі дарують йому комп'ютер в надії оживити будні старого. Незабаром він заводить онлайн знайомство, правда, прикрасивши дані свого профайлу. Елегантною бесідою, невластивою сучасним людям, він сильно зацікавлює молоду красиву жінку. Як уникнути викриття при особистій зустрічі?
  • Містер Штейн іде в онлайн
  • Містер Штейн іде в онлайн
  • Містер Штейн іде в онлайн
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Містер Штейн іде в онлайн» (2017) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Містер Штейн іде в онлайн» (2017). Переглянути фільм «Містер Штейн іде в онлайн» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Містер Штейн іде в онлайн» - Фільми онлайн » Комедії. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Містер Штейн іде в онлайн онлайн. Ви хочете подивитись фільм Містер Штейн іде в онлайн онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Містер Штейн іде в онлайн онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Містер Штейн іде в онлайн представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Містер Штейн іде в онлайн на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Містер Штейн іде в онлайн не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Містер Штейн іде в онлайн онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Чорний список
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Відкриття відьом
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!