,
Лютер
Життя з Луї
Баффі - переможниця вампірів

Той, якого замовили (2001)

Who Is Cletis Tout

imdb250
Той, якого замовили
Жанр: Комедії, Кримінал
Тривалість: 88 хв.
Країна: США, Канада

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Кріс Вер Віль
Актори: Крістіан Слейтер, Тім Аллен, Портія де Россі, Річард Дрейфус, Біллі Конноллі, Пітер Макнейл, РуПол, Білл МакДональд, Річард Шеволье, Еліас Зеро, Джозеф Скорен, Юджин Липинський, Шон Дойл, Луїс Ді Бьянко, Тоні Наппо, Тім Прогош, Алан С. Петерсон
  7.4/10  
(голосів: 14)
Фінч, відбуваючи термін за підробку документів, разом зі своїм приятелем Майком здійснює втечу з в'язниці. Їм потрібно знайти діаманти, за крадіжку яких посадили Майка. Скарби закопані під старим дубом, який тепер знаходиться на території в'язниці суворого режиму. Знову сідати за ґрати Фінчу і Майку не хочеться, тому вони придумують хитромудрий план ...
  • Той, якого замовили
  • Той, якого замовили
  • Той, якого замовили
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Той, якого замовили» (2001) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Той, якого замовили» (2001). Переглянути фільм «Той, якого замовили» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Той, якого замовили» - Комедії, Кримінал. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Той, якого замовили онлайн. Ви хочете подивитись фільм Той, якого замовили онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Той, якого замовили онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Той, якого замовили представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Той, якого замовили на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Той, якого замовили не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Той, якого замовили онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Гріфіни
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Як козаки...
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!