,
Моє чуже життя
Американці
Султан мого серця

Емос та Ендрю (1993)

Amos & Andrew

imdb250
Емос та Ендрю
Жанр: Комедії, Кримінал
Тривалість: 95 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Е. Макс Фрай
Актори: Ніколас Кейдж, Семюел Л. Джексон, Майкл Лернер, Маргарет Колін, Дебні Коулмен, Бред Дуріф, Челсі Росс
  8.2/10  
(голосів: 22)
Чорношкірий письменник Ендрю Стерлінг переїжджає в новий будинок у Новій Англії. Однак новосілля затьмарюється неприємним епізодом - місцевий шеф поліції Толівер приймає Ендрю за грабіжника. Зрозумівши помилку, Толівер боїться, що це непорозуміння обернеться грандіозним скандалом. Він вирішує підлаштувати пограбування будинку Ендрю, для чого випускає з в'язниці злодія-невдаху Емоса Оделла ...
  • Емос та Ендрю
  • Емос та Ендрю
  • Емос та Ендрю
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Емос та Ендрю» (1993) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Емос та Ендрю» (1993). Переглянути фільм «Емос та Ендрю» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Емос та Ендрю» - Комедії, Кримінал. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Емос та Ендрю онлайн. Ви хочете подивитись фільм Емос та Ендрю онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Емос та Ендрю онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Емос та Ендрю представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Емос та Ендрю на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Емос та Ендрю не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Емос та Ендрю онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Поліція Парадайз
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Південний Парк
Постукай в мої двері
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!