,
Величне століття. Роксолана
Флінстоуни
Баффі - переможниця вампірів

Якби я була чоловіком (2017)

Si j'etais un homme

imdb250
Якби я була чоловіком
Жанр: Фільми онлайн » Комедії
Тривалість: 98 хв.
Країна: Франція

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Одрі Дана
Актори: Одрі Дана, Крістіан Клав'є, Ерік Елмосніно, Аліс Белаїді, Антуан Гуї, Жозефін Дрей, Віктуар Брюнелль-Ремі, Ерік Да Коста, Джонатан Луїс
  6.2/10  
(голосів: 22)
Жанна повсякчас зустрічає «не тих чоловіків». Зневірившись побудувати нормальні стосунки, сповнена образи дівчина присягається ніколи більш не мати з ними нічого спільного. Рішучість зміняється шоком, коли прокинувшись наступного ранку, Жанна починає вести та почуватися подібно чоловіку. Здивована дівчина ще не знає, що життєві сюрпризи та пригоди на цьому для неї лише починаються ...
  • Якби я була чоловіком
  • Якби я була чоловіком
  • Якби я була чоловіком
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Якби я була чоловіком» (2017) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Якби я була чоловіком» (2017). Переглянути фільм «Якби я була чоловіком» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Якби я була чоловіком» - Фільми онлайн » Комедії. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Якби я була чоловіком онлайн. Ви хочете подивитись фільм Якби я була чоловіком онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Якби я була чоловіком онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Якби я була чоловіком представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Якби я була чоловіком на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Якби я була чоловіком не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Якби я була чоловіком онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Картковий будинок
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Пуаро Агати Крісті
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!