,
Життя з Луї
Безсоромні
Коломбо

Гусар на даху (1995)

Le hussard sur le toit

imdb250
Гусар на даху
Жанр: Драма, Військові, Мелодрами, Пригоди
Тривалість: 129 хв.
Країна: Франція

Переклад: Український (Професійний двоголосий)

Режисер: Жан-Поль Раппене
Актори: Жюльєт Бінош, Олівер Мартінез, П'єр Ардіті, Франсуа Клюзе, Жан Ян, Клаудіо Амендола, Ізабелль Карре, Іоланде Моро, Крістоф Одент, Жерар Депардьє
  7.4/10  
(голосів: 24)
Події картини відбуваються в 1830-х роках, після падіння Наполеона. 25-річний італійський полковник Анджело Парді намагається сховатися у Франції від таємної австрійської поліції. Йому доводиться ховатися від переслідування вбивць у самий розпал епідемії холери. Зовсім випадково він знайомиться з молодою чарівною маркізою Поліною де Теюс. Разом їм належить пережити безліч романтичних і небезпечних пригод, балансуючи на межі життя і смерті, але тільки любов зможе допомогти подолати їм усі труднощі ...
  • Гусар на даху
  • Гусар на даху
  • Гусар на даху
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Гусар на даху» (1995) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Гусар на даху» (1995). Переглянути фільм «Гусар на даху» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Гусар на даху» - Драма, Військові, Мелодрами, Пригоди. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Гусар на даху онлайн. Ви хочете подивитись фільм Гусар на даху онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Гусар на даху онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Гусар на даху представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Гусар на даху на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Гусар на даху не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Гусар на даху онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Закон і порядок. Спеціальний корпус
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Сімпсони
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!