,
Вейворд Пайнс
Дракони: Захисники Тупу
Друзі

Гора між нами (2017)

The Mountain Between Us

imdb250
Гора між нами
Жанр: Драма, Мелодрами
Тривалість: 111 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Хани Абу-Ассад
Актори: Кейт Вінслет, Ідріс Ельба, Дермот Малруні, Бо Бріджес, Марсі Т. Хаус, Люсія Волтерс, Валід Зуейтер, Лі Мадждуб, Наташа Барнетт, Андрес Джозеф
  7.6/10  
(голосів: 198)
Лікар Бен і письменниця Алекс єдині хто вцілів після жахливої авіакатастрофи. Тепер вони повинні знайти спільну мову, щоб вижити в екстремальних умовах далеких засніжених гір Колорадо. Коли вони розуміють, що на допомогу до них ніхто не прийде, вони змушені відправитися в небезпечну подорож довжиною в сотні кілометрів ...
  • Гора між нами
  • Гора між нами
  • Гора між нами
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Гора між нами» (2017) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Гора між нами» (2017). Переглянути фільм «Гора між нами» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Гора між нами» - Драма, Мелодрами. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Гора між нами онлайн. Ви хочете подивитись фільм Гора між нами онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Гора між нами онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Гора між нами представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Гора між нами на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Гора між нами не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Гора між нами онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Людина-Павук. Щоденник супергероя
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Розчарування
Маніяк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!