,
Чорні вітрила
Помаранчевий - хіт сезону
Відьми Іст-Енду

Спогади про майбутнє (2014)

Testament of Youth

imdb250
Спогади про майбутнє
Жанр: Драма, Військові, Історичні
Тривалість: 129 хв.
Країна: Велика Британія

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Джеймс Кент
Актори: Алісія Вікандер, Кіт Герінґтон, Емілі Вотсон, Гейлі Етвел, Колін Морган, Домінік Вест Міранда Річардсон, Терон Еджертон, Джоанна Скенлен, Рейчел Редфорд
  7.6/10  
(голосів: 122)
У 1914 році Віра Бріттен, яка мріє стати письменницею, вступає до Оксфордського Сомервіль коледжу. Коли починається Перша світова війна, її брата Едварда Бріттена, нареченого Роланда Лейтона, а також їхнього друга Віктора посилають на фронт. Віра, не бажаючи залишатися осторонь, добровільно відправляється в якості медсестри доглядати за пораненими британськими та німецькими солдатами ...
  • Спогади про майбутнє
  • Спогади про майбутнє
  • Спогади про майбутнє
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Спогади про майбутнє» (2014) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Спогади про майбутнє» (2014). Переглянути фільм «Спогади про майбутнє» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Спогади про майбутнє» - Драма, Військові, Історичні. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Спогади про майбутнє онлайн. Ви хочете подивитись фільм Спогади про майбутнє онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Спогади про майбутнє онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Спогади про майбутнє представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Спогади про майбутнє на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Спогади про майбутнє не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Спогади про майбутнє онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Відкриття відьом
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Надприродне
Сімпсони
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!