,
Стріла
Американці
Хороший лікар

Заради іншого життя (1991)

Defending Your Life

imdb250
Заради іншого життя
Жанр: Драма, Комедії, Фентезі
Тривалість: 111 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Альберт Брукс
Актори: Альберт Брукс, Меріл Стріп, Ріп Торн, Лі Грант, Бак Генрі, Джордж Воллес, Лілліан Леман, Пітер Шак, Шарлі Стюарт, Ширлі Маклейн
  7.2/10  
(голосів: 24)
Адвокат з Лос-Анджелеса Деніел Міллер гине в автомобільній катастрофі і виявляється в потойбічному світі. Йому доведеться відповідати за своє грішне життя перед суворим судом. Проте під час тривалого процесу Міллер знайомиться з чарівною «підсудної» Джулією, і тепер він зовсім не поспішає покинути «чистилище», в яке він потрапив ...
  • Заради іншого життя
  • Заради іншого життя
  • Заради іншого життя
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Заради іншого життя» (1991) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Заради іншого життя» (1991). Переглянути фільм «Заради іншого життя» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Заради іншого життя» - Драма, Комедії, Фентезі. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Заради іншого життя онлайн. Ви хочете подивитись фільм Заради іншого життя онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Заради іншого життя онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Заради іншого життя представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Заради іншого життя на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Заради іншого життя не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Заради іншого життя онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Абатство Даунтон
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Всі жінки відьми
Сліпа зона
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!