,
Царство
Краще подзвоніть Солу
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Хлопці, що треба (1983)

The Right Stuff

imdb250
Хлопці, що треба
Жанр: Драма, Пригоди
Тривалість: 184 хв.
Країна: США

Переклад: Російський (Професійний двоголосий)

Режисер: Філіп Кауфман
Актори: Сем Шепард, Скотт Гленн, Ед Гарріс, Денніс Куейд, Фред Ворд, Барбара Херші, Кім Стенлі, Вероніка Картрайт, Памела Рід, Скотт Полін
  8.6/10  
(голосів: 8)
Фільм знятий за мотивами роману Тома Вулфа і розповідає про експериментальні високошвидкісні дослідження на базі ВПС Едвардс, коли після довгих і трагічних випробувань, американці нарешті вийшли в космос ...
  • Хлопці, що треба
  • Хлопці, що треба
  • Хлопці, що треба
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Хлопці, що треба» (1983) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Хлопці, що треба» (1983). Переглянути фільм «Хлопці, що треба» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Хлопці, що треба» - Драма, Пригоди. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Хлопці, що треба онлайн. Ви хочете подивитись фільм Хлопці, що треба онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Хлопці, що треба онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Хлопці, що треба представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Хлопці, що треба на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Хлопці, що треба не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Хлопці, що треба онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Гільда
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Пуаро Агати Крісті
Стріла
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!