,
Як козаки...
Доктор Хаус
Величне століття. Роксолана

Поллок (2000)

Pollock

imdb250
Поллок
Жанр: Фільми онлайн » Драма
Тривалість: 118 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Ед Гарріс
Актори: Ед Гаріс, Марсія Гей Гарден, Вел Кілмер, Дженніфер Коннеллі, Роберт Нотт, Моллі Ріган, Седа Томпсон, Метью Сасмен
  6.3/10  
(голосів: 12)
В кінці 40-х років Джексон Поллок був відомий, як абстрактний імпресіоніст, який співпрацював з журналом Life. Місцем його проживання була невелика квартирка в Нью-Йорку. Його сусідами були брат і алкоголь. Саме тоді він зустрів Лі, яка пізніше лікувала Джексона від його депресій, пристрастей. Але не так просто було перекреслити його минуле ...
  • Поллок
  • Поллок
  • Поллок
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Поллок» (2000) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Поллок» (2000). Переглянути фільм «Поллок» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Поллок» - Фільми онлайн » Драма. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Поллок онлайн. Ви хочете подивитись фільм Поллок онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Поллок онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Поллок представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Поллок на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Поллок не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Поллок онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

І мертві підуть
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Захисники
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!