,
Люцифер
Грімм
Футурама

На різдво до Ханаану (2011)

Christmas Comes Home to Canaan

imdb250
На різдво до Ханаану
Жанр: Фільми онлайн » Драма
Тривалість: 86 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Нілл Фернлі
Актори: Джина Холден, Лайам Джеймс, Біллі Рей Сайрус, Керолайн Метьюз, Джейкоб Блер, Метт Уорд Маршу Режис, Малкольм Стюарт, Джейшон Фішер, Саймон Чин
  7/10  
(голосів: 37)
Син Даніеля, Бобер потрапляє в автокатастрофу. Щоб відновитися йому необхідна складна ортопедична операція і довгостроковий курс інтенсивної фізіотерапії. Родні Фріман, молодий афроамериканець, якого Даніель взяв у свій будинок і виховав як рідного сина, пропонує провести операцію в Сан-Франциско ...
  • На різдво до Ханаану
  • На різдво до Ханаану
  • На різдво до Ханаану
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «На різдво до Ханаану» (2011) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «На різдво до Ханаану» (2011). Переглянути фільм «На різдво до Ханаану» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «На різдво до Ханаану» - Фільми онлайн » Драма. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм На різдво до Ханаану онлайн. Ви хочете подивитись фільм На різдво до Ханаану онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму На різдво до Ханаану онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм На різдво до Ханаану представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм На різдво до Ханаану на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм На різдво до Ханаану не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму На різдво до Ханаану онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Всі жінки відьми
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!