,
Моє чуже життя
Величне століття. Роксолана
Пуститися берега

Великі вогняні кулі (1989)

Great Balls of Fire!

imdb250
Великі вогняні кулі
Жанр: Драма, Музичні
Тривалість: 107 хв.
Країна: США

Переклад: Український (Професійний багатоголосий)

Режисер: Джим МакБрайд
Актори: Денніс Куейд, Вайнона Райдер, Джон Доу, Стівен Тоболовські, Трей Вілсон, Алек Болдвін, Стів Аллен, Ліза Блонт, Джошуа Шеффілд
  7.2/10  
(голосів: 13)
Фільм про знаменитого піаніста, співака і композитора, легенду рок-н-ролу, Джері Лі Люїса. У центрі картини знаходиться його любов до дружини, тринадцятирічної Майрі, через юність якої на нього було стільки нападок. Майра була дочкою його двоюрідного брата, в будинку якого він жив, але і музика в картині, природно, не забута. Льюїс став королем року тоді, коли в розквіті був Елвіс Преслі, і це було не легко, але геній, даний йому від бога, заявив про себе скажено і владно ...
  • Великі вогняні кулі
  • Великі вогняні кулі
  • Великі вогняні кулі
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись фільм «Великі вогняні кулі» (1989) онлайн безкоштовно
Вам сподобався цей фільм, не пропустіть:

–  Якщо фільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо фільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися фільм онлайн «Великі вогняні кулі» (1989). Переглянути фільм «Великі вогняні кулі» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр фільму «Великі вогняні кулі» - Драма, Музичні. Хочемо звернути увагу, що всі фільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути фільм Великі вогняні кулі онлайн. Ви хочете подивитись фільм Великі вогняні кулі онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Великі вогняні кулі онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Великі вогняні кулі представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Великі вогняні кулі на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Великі вогняні кулі не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Великі вогняні кулі онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.

Крила кохання
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Флінстоуни
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
На порталі ви знайдете великий вибір фільмів в DVD і HD якості. Всі стрічки, які розташовані на нашому кінопорталі ви зможете переглянути в режимі онлайн абсолютно безкоштовно. На Вас чекають кращі фільми які щодня поповнюються, нові фільми 2018 року. Всі картини на порталі розбиті по жанрам для більш зручного пошуку і навігації по сайту. Кілька рухів мишкою - і Ви вже дивитесь ваші улюблені фільми онлайн!